Upis u toku!

Usavršite i unaprijedite vaše znanje iz engleskog jezika uz visokokvalificirane predavače i primjenu najsavremenijih nastavnih metoda koje omogućavaju učenje u opuštenoj atmosferi.

 Pored kursa Opšti engleski jezik svoj stručni engleski jezik možete usavršiti kroz:

 -   Poslovni engleski jezik - namijenjen studentima poslovnih studija, osobama koje žele ovladati vještinama poslovne komunikacije i organizacije kao što su prezentacije, učešće na sastancima, poslovna korespodencija itd.

-    Kurs engleskog jezika u medicini, temeljen na medicinskoj terminologiji, idealan je za stručnjake različitih medicinskih profila - studentima medicinskih nauka, ljekarima, farmaceutima, medicinskom osoblju.

Upis:

-  kandidati bez predznanja - popunjavaju prijavu "Engleski jezik za početnike",

-  kandidati sa predznanjem - popunjavaju prijavu Engleski jezikPoslovni engleski jezik ili Engleski jezik u medicini

-  kandidati koji su u Centru završili određeni nivo - u napomeni navode koji nivo su završili

 Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem online formulara na službenoj web stranici Kulturnog centra „Kralj Fahd“, ogranak Mostar ili lično na recepciji Centra (Kresina 2, Bunur).  

 

 Testiranje kandidata sa predznanjem za Opšti engleski jezik održat će se u  ponedjeljak , 09.01.2023. u 17:00 sati

 Testiranje kandidata za Poslovni engleski jezik i Engleski jezik u medicini održat će se u  ponedjeljak , 09.01.2023. u 18:00 sati

 Planirani početak nastave za kurseve engleskog jezika je od 16.januara 2023. godine – a o istom će kandidati biti telefonski obavješteni.

 Broj mjesta je ograničen!